Game of Thrones

En game of thrones-inspirerad kråka... kunde bara fördriva tiden framför ps i förrigår, så jag letade upp en gammal bild som legat och skvalpat i arkivet ett tag och tog tag i det. Nu fick jag äntligen använding av att den blundade!
 
Gud vad jag älskar Game of Thrones... jag tycker den serien har allt. Jag sa det till mamma idag, att det nog inte finns någon serie som trollbinder mig så intensivt. Jag är där. Älskar sådant. Och vilken säsong det har varit den här gången! Den bästa hittills tycker jag... älskar att det börjar hända lite saker. Det där långdragna är inte riktigt min grej ;) 
 
Borde föra över lite bilder till den externa hårddisken och hjälpa datorn att få lite luft igen... den är fylld till bristningsgränsen med bilder och psd-filer. Inspirationen till att fota har legat på is väldigt länge (vanligtvis brukar det bli svalare under vinterhalvåret och väckas till liv vid sommaren... men den här gången blev det inte så. Kanske för att Zingo inte finns med mig längre... att kroppen haft fullt upp med att anpassa mig till det) men nu börjar det födas till liv igen. Det bara kliar i fingrarna. Och då behöver jag ju lite plats...Det får bli morgondagens projekt. 
Allmänt | |
Upp