-

Jag känner mig som en upprepande skiva, allt jag går runt och säger just nu är att det finns så mycket kreativitet inom mig att jag blir helt handlingsförlamad. Haha! Jag njuuuter ju såklart men herreguud vad jobbigt det är att inte ta sig förbi hjärndimman och faktiskt börja SKAPA. Inspirationen finns i varenda cell i kroppen, väntar sådär ivrigt och spänt, men får aldrig släppas fri. Känner att jag går runt och fingrar på en massa saker för att åtminstone göra något åtminstone. Brukar aldrig känna mig rastlös, vet inte vad som hänt.
Jag har börjat skriva på en ordentlig synopsis på novellen/romanen i allafall. Det är något av det bästa jag gjort, man får en sådan överblick och hittar små fel och brister som man nog annars skulle missa. Har lite frågetecken jag måste hitta svar på nu till exempel, innan jag känner att jag kan fortsätta. Men det är så rogivande att sitta och pyssla med det där. Jag märker att jag går runt och tänker på romanen även när jag gör annat, "Skulle hen kunna göra sådär?" "vad händer ifall jag tar bort den scenen och lägger till det här i stället" osv. Nu skriver jag ju bara för att det är kul och för att jag saknat det i mitt liv, men jag känner samtidigt att ifall jag skulle lyckas skriva ett helt utkast så ska jag nog ta tag i allting ordentligt. Att någon gång få skriva en roman/bok som blir publicerad är ju en dröm man alltid haft. Men som sagt, det är bara drömmar än så länge. Nu skriver jag för att det är kul.
 
Jag har en del bilder att föra över och redigera också, och jag viiilll verkligen göra det men det är så lite plats i datorn och jag har inte tagit mig tiden att föra över lite mer saker till en extern hårddisk. Så jag skjuter upp det mer och mer trots att jag verkligen, verkligen vill ta tag i det. Det är just precis det här jag menar med att ha massa inspiration men noll energi. Sen är ju väldigt mycket lathet också, såklart. Det jobbar jag på ;) 
 
Nu ska jag fortsätta pilla på synposisen och förhoppningsvis lösa lite av problemen jag stött på. Känner mig såååå trött idag och förstår verkligen inte varför. Skulle bara vilja sova egentligen. 
 
Allmänt | |
Upp