-

Kampen att ta mig igenom gamla bilder för att rädda datorn fortsätter. Vet som sagt inte varifrån den här inspirations och kreativitets-attacken kommit ifrån, nu känner jag mig till och med lite låg och pms:ig pga mens som är försenad. Men det är som att något bara klickat i hjärnan. Ska försöka rida på den här vågen så länge den pågår!! 

Den här bilden... vänta, ska visa original:
 
 ...har legat i Lightroom sen 2016 utan att jag egentligen velat redigera den. Den har verkligen klarat av varenda gallring utan att jag haft någon plan med den. Nu tänkte jag ta bort den en gång för alla, men stannade upp och kände att jag ville försöka redigera den i allafall, för att se vart jag hamnar. Och då dök den här idén upp, lite i samma stil som min "våren är här"-bild, med ljusorberna. Jag vill fånga skogens energi och magi, hur den undersöker allt som lämnas under dess löv och på dess mark. Jag vet inte riktigt 100 procent vad jag tycker om den, men jag gillar "detaljerna" och hur löven lyser upp av magin. Och kontrasterna, kallt och varmt... blått och gult. I vilket fall så är det kul att det faktiskt blev något av den här lilla bilden ändå...
 
Förresten, har ju en instagram för mina bilder, mest för skojs skull, och idag blev förra bilden som lades upp här på bloggen, den från igår, delad av en stor insta-sida. Helt fantastiskt roligt, trodde aldrig det skulle hända mig.
 
Allmänt | |
Upp