Nörd

 
Hahaha jag säger ju att jag är inne i världens kreativitets-flow!! Har suttit här och bubblat och inte kunnat ge utlopp för något av det jag velat göra eftersom det är för mycket för hjärnan att klara av, och sen när jag gick igenom gamla bilder från innan jag verkligen "vaknade till liv" när det kom till fotografering och redigering så hittade jag den här bilden:
 
 Och betraktade den ett tag, för att sedan känna att det ju är en så passande bild inför romanen jag skriver. Kvalitén på den är jättedålig och det är inget jag på något sätt kommer ANVÄNDA mig av, jag menar... redigeringen är ju helt fruktansvärt slarvig runt själva handen, med ljuset och liknande. Men det gav mig en sådan idé ifall jag någon gång skulle skriva färdigt romanen. Så, jag har alltså suttit och sporrat mig själv till att verkligen börja skriva på allvar, genom att redan nu lekredigera ett bokomslag. Vart kom den inspirationen ifrån?? 
 
Är verkligen definitionen av nörd, men det njuter jag av att vara. Jag vill verkligen kunna bli så duktig att när jag är klar med allt, även om det bara är på hobbynivå, så ska jag kunna fota och redigera mitt egna bokomslag också. Hur coolt skulle inte det vara?! 
Allmänt | |
Upp