Längtar

Solen skiner ute och jag vill verkligen ut. Ut till skogen, med kameran och varm té och bara insupa ljuset som varit borta så länge. Men jag vet inte ifall jag kan det. Efter jobbet i lördags vaknade jag upp på söndagen och kände mig risig igen, med feber och allt och i natt vaknade jag flera gånger av att jag hade ont i halsen, och nu känns det skumt där igen. Känns som att förkylningen aldrig försvinneeeeer. Blir så deprimerad av att bara vara inne när jag har så mycket inspiration och vilja av att ta mig ut.... Kanske bara tar med mig kameran ut i småskogarna här ute, lite frisk luft kanske hjälper ändå. Vill bara bli frisk nu, tror jag varit hängig i 9 dagar nu. Samtidigt har mensen börjat leta sig förbi p-pillerna så har börjat få lite ont igen, det är ju egentligen varningstecken för att p-pillerna jag har nu är för svaga och inte biter på endon, men jag klarar verkligen inte av att hormonerna ska påverka håret igen. Min hårbotten är SÅ sårig och förstörd och nu försöker jag hindra mig själv från att klia och pilla på såren så att det får läka ihop. Det har aldrig varit såhär illa förut... så, det blir inga nya p-piller. Då får jag ha ont i stället.
 
Eller så är det för att kroppen inte klarar av att kämpa med en långdragen och envis förkylning, OCH endon samtidigt. Hoppas det är så i allafall, så att det blir ordning så fort förkylningen försvinner. 
 
Sitter och redigerar och tar bort gamla bilder i lightroom för att skapa lite plats... borde föra över lite till den externa hårddisken också, min magkänsla säger att den här datorn nog inte kommer orka länge till. Men den har kämpat på bra! Snart sex år med tunga filer och liknande, den är värd lite vila snart. Måste bara hinna köpa något annat så att jag inte blir utan dator haha....
 
Nu ska jag se ifall det fortfarande är värt att gå ut en kortis... tror faktiskt jag behöver det. Saknar skogen så enormt mycket.
Allmänt | |
Upp